Kispesti pokoljárás

2014. december 21-én költöztünk családommal Kispestre, ahol éveken át az volt a "normális" állapot, hogy el akarják vágni a nyakam és ahol el akarnak űzni minket az otthonunkból azok a szomszédunkban lakó személyek, akik az ingatlanmaffia ténykedése és a hatóságok mulasztása/félrenézése okán éveken át megtehettek bármit következmények nélkül. Pedig nem csak minket zaklattak minden elképzelhető és elképzelhetetlen módon, hanem fenyegettek közfeladatot ellátó személyt, erőszakoskodtak, kiskorúakat veszélyeztettek, hamisan vádoltak többeket, nem fizettek semmilyen közszolgáltatásért, lopták az áramot és a vizet, szennyezték a környezetet, megtévesztettek bankot és hatóságokat, okiratot hamisítottak, veszélyeztették a vasúti közlekedést - és sorolhatnám sokáig

Szó szerint mindent megtettünk a jogszabályi keretek között, hogy élhető legyen az életünk, még aláírást is gyűjtöttünk. Ám hiába támogatták a lakókörnyezetünkben 31-en kézjegyükkel a családok életét tönkretevő helyzet miatti aláírásgyűjtést, Gajda Péter kispesti polgármester a személyes találkozón azt mondta, hogy "forduljunk egy erősebb emberhez", és "szívlapátra szívlapáttal kell felelni".

alairasgyujtes.jpg

Az összegyűjtött 31 aláírás - a semmiért

A kispesti kapitánynak ráadásul az volt a véleménye, hogy ne provokáljuk a szomszédainkat (a puszta létünk a provokáció), akiket amúgy is felesleges megbüntetni, mert attól nem változnak meg. Aztán a kispesti jegyző, majd a kapitány jelentett be az ügyben elfogultságot, a kerületi hatóságok így teljes mértékben kivonultak abból a problémahalmazból, amit az ő ténykedésük okozott.

Eltelt négy irdatlanul hosszú év a kispesti pokolban, a három kislányom megtanulta, hogy a kerületi rendőrökre nem számíthatunk, mert nem védenek meg minket, hiába dördül lövés, jönnek lincselni, fenyegetnek halálosan, repül faldarab és kő, csapódik be légpuska- és csúzligolyó, locsolnak le slaggal, árasztanak el szennyvízzel, pusztítanak gyomirtóval stb. A kislányaim hallották a polgármester embertelen szavait, így megtanulták, hogy csak magunkra számíthatunk. Tudják, hogy csak kép- és hangrögzítő eszközökkel mozoghatunk a saját otthonunkban, különben nem tudjuk bizonyítani, ha újra megtámadtak minket, vagy ha védekezni kell a képtelen hamis vádakkal szemben. Tudják, hogy alaposan szét kell néznünk, mielőtt kimegyünk az ajtón/kapun, mert nem tudhatjuk ki leselkedik vagy vár ránk. Tudják, hogy apa este miért alszik baltával a feje mellett.

 

zaklatas_gyermekrajz_3.jpg

Az egyik kislányom rajza

Szóval így telt el a kispesti négy évünk. De nem csak tűrtünk, hanem tettünk is: magánnyomozásba kezdtünk és sikerült feltárni, hogy a kispesti hatóságok miért is védik annyira a volt szomszédainkat - akik most már hála Istennek, nem laknak mellettünk! Érintett szinte a teljes kispesti hatósági szféra, hiszen vannak az ügyben a gyerekjólét felügyelete mellett veszélyeztetett kiskorúak, bűncselekmények útján "kreált" lakóépület, jogellenesen engedélyezett út, éveken át tartó hatósági mulasztás számos visszaéléssel tarkítva - sorolhatnám. ...és fogom sorolni!

Ezt a blogot most azért indítottam, hogy közzétegyem azokat az összegyűjtött dokumentumokat és okiratokat,  kép- és hangfelvételeket amelyek oknyomozásom során a tudomásomra jutottak, és amelyek bizonyítják a hatóságok visszaéléseit, mulasztásait. Mert magamban nem tarthatom!

--------------------------
Utólagos kiegészítés: elkészült a teljes történetet összefoglaló bejegyzés, amely EZEN a linken érhető el.