Jogerősen három év és öt hónap börtön a kispesti klánvezérnek

Immáron a negyedik terjedelmes beszámoló jelent meg a Magyar Nemzetben arról a lehetetlen helyzetről, ami éveken át meghatározta az életünket a családommal. A legfrissebb cikk részletezi, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) 2020 decemberében zsarolás, zaklatás, garázdaság és kiskorú veszélyeztetése miatt három év és öt hónapnyi börtönbüntetésre ítélte a hatalmaskodó kispesti klánvezért. Az ítélet érdekessége, hogy az nem a mi történetünkért kiszabott büntetés, mert azon ügyből kifolyólag elindult eljárás jelenleg még "csak" a bírósági szakban van. Arra az elképesztő és elfogadhatatlan körülményre pedig külön felhívnám a figyelmet, hogy a kispesti Gyermekjóléti Szolgálat egy két éves kisgyermek számára "megfelelő környezetnek" minősítette azt az állapotot, ami alapján a PKKB jogerősen megállapította a kiskorú veszélyeztetését. 

Az országos napilap első, terjedelmes tényfeltáró cikke egyébiránt arról szólt, hogy több önkormányzati hivatalnok és két egykori rendőr is segítette a klánvezért velünk szemben, míg a második anyag betekintést adott a mi kispesti mindennapjainkba, hogy miben őrlődtünk, mire mentünk rá majdnem. A harmadik írás azt foglalta össze, hogy mi okozta a klánvezért vesztét egy évtizednyi törvényen felüli állapot után.

Újfent kiemelném és hangsúlyozom, hogy a történetről az Index is beszámolt évekkel ezelőtt, azaz világnézettől függetlenül mégiscsak volt itt nálunk/velünk valami. Ebben blogban (www.kispesti.blog.hu) dokumentumokkal alátámasztott és részletes módon én is évek óta közzéteszem a feltárt tényeket, visszaéléseket és összefüggéseket. A történetünk rövid összefoglaló ezen a linken olvasható.

bejarat_vasutvonal.jpg

A kispesti "terror házának" nincs utcafronti bejárata, csupán a sínek felé lehet ki- és bejárni