A Lackner jóslat negyedik beigazolódott állítása

A kispesti korrupciós botrányt kirobbantó Lackner Csaba egy valódi látnok, hiszen már a negyedik (!) jövőbelátó állítása vált valóra. A magát sámánná "kólázó" képviselő - a nyár folyamán titokban rögzített hangfelvételen elhangzottak szerint - előre látta az Építéshatósági Iroda vezetőjének távozását! Személyes érintettség okán megkönnyebbüléssel veszem tudomásul a Lackner jóslat negyedik elemének teljesülését, hiszen a december elsejei határidővel távozó irodavezető az ingatlan-machinációs módszerével képes volt lakóépületet  "teremteni" egyetlen papírlappal, megfelelő körülményt létrehozva a gyanútlan emberek elüldözéséhez. Ő volt az, aki - a jegyző aktív közreműködésével - éveken át gátolta, hogy feltárhassuk a családunkat tönkretevő állapot okát

lackner_joslat.jpg

A Lackner jóslat eddig beigazolódott állításai

Bár Gajda Péter kispesti polgármester "kocsmai szintű butaságoknak" nevezte a Lackner Csaba által elmondottakat, ehhez képest egyre több részletről derül ki, hogy az mégis megfelel a valóságnak:
1.) Lackner Csaba megmondta előre, hogy Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának a duplájára fogják emelni a fizetését. És így is lett! Az októberi választás óta bruttó 1,1 millió forintot keres havonta.
2.) Lackner Csaba megmondta, hogy Somogyi László üzletember "csinálja a kispesti egészségügyi intézet átalakítását". Pedig hivatalosan ezt a munkát egy olyan társaság végzi, amelynek nincs köze Somogyihoz. Kiderült azonban, hogy Somogyi képviselte a kivitelezőket az egészségügyi intézet aulájának felújításával kapcsolatos megbeszéléseken.
3.) Lackner Csaba mesélt az egészségügyi intézet felújításával kapcsolatos bonyodalmakról, mivel a tervekbe nem volt bekalkulálva a biztonságtechnikai felszerelés, így azokra már nem jutott pénz. A felvételből kiderült, hogy Somogyi László pótolta a hiányosságokat, amire az önkormányzatnak újabb pénzeket kellett biztosítania. Ezek a "kocsmai szintű butaságok" újfent igaznak bizonyultak, mivel az önkormányzati valóban folyósított a pénzt ezen pótmunkák elvégzésére.
4.) Lackner Csaba arról is beszélt a felvételeken, hogy Guzmics Zsombor irodavezető távozni fog a választások után, mert ő is egy „éhes fiatalember”, Gajda Péter polgármester pedig attól tart, hogy a Guzmics-félék „ráégnek”.

no_name.jpg

A Kispesti Önkormányzat telefonkönyvének 3. oldalán üresen áll az irodavezető nevét tartalmazó mező

A kocsmai szintű butaságok veszedelmes igazságtartalma

Kijelenthetjük, hogy egyre több "kocsmai szintű butaságról" derül ki, a benne foglalt állítás a valóságot tartalmazza. Ezek szerint Lackner Csabának vagy különleges képességei vannak, vagy egyszerűen tisztában van a kerületi viszonyokkal, és azokról "kólás" jókedvében úgy mesélt kendőzetlenül, ahogy vannak. Lássuk be, annak, hogy különleges képességei lennének, elhanyagolható az esélye. Így hát nem várható más, mintsem hogy az élet a maga lassú kerékvágásában haladva lépésről lépésre beváltsa/igazolja a "Lackner jóslat" minden egyes állítását. 

A Lackner jóslat valóságtartalmával kapcsolatban nekem nincsenek kétségeim, hiába nevezi azt butaságnak a polgármester. Lacknernek hiszek, mivel a "borban az igazság" közmondásnak megfelelően a kijelentéseit "bekólázva" és ittasan, azaz őszinte "hülyegyerek" szintjére süllyedve, bármiféle átgondolt manipulatív szándék nélkül tette. Ehhez képest Gajda Péter polgármester politikusi minőségben, józanon és hideg fejjel előre meghatározott kommunikációs céllal kigondolt mondatokat megfogalmazva próbálja lerázni a Lackner jóslat őrá vonatkozó korrupciós vádait. Gajda a jót mondta, Lackner az igazat.

gajda-lackner.jpg

A Gajda bőrbe bújt Lackner

Beigazolódó összeesküvés-elmélet

Lackner Csaba szavai számomra nagyon fontosak, mert általuk rajzolódik ki, miért kellett négy évig kínlódnunk a családommal egy lehetetlen helyzetben, amely elméletileg és jogilag nem történhetett volna meg. Most kezd érthetővé válni, miért nem működött Kispesten a jog, miért volt immunitásuk a törvényekkel szemben azoknak a személyeknek, akik el akartak űzni otthonunkból minket. Most már az is lehet, hogy nincs üldözési mániám, hanem tényleg létezik egy, a színfalak mögött rejtőző és ellenünk dolgozó összefonódás.

hatter.jpg

Még nem tudom, hogy a mi kispesti történetünk hogyan kapcsolódik a Lackner-Gajda-botrányhoz, és a minket zaklató személyek milyen szerepet játszottak a Polgármesteri Hivatal körüli alvilágban, de kíváncsian és türelmesen várok, figyelek és kutatok. Egy kapcsolódás ugye már van a volt irodavezető személyében, és remélem, hogy az elindult nyomozások felfedik az ügy teljes hátterét. Azt, hogy egyetlen kispesti sufniba hogyan tudott belezsúfolódni az ingatlanmaffia, a kertvárosi terror, a zaklatás és elüldözés, az erőszakra biztató polgármester, az elfogult rendőrkapitány és jegyző, a kedvenc ügyvéd, a hivatali visszaélés és packázás, a jogszabály- és jogsértés, az okirat hamisítás, a kiskorú bántalmazása és veszélyeztetése, a családon belüli erőszak, az állatkínzás, a környezetszennyezés és 10 évnyi lehetetlen és kezeletlen állapot